Mario Golf: World Tour verschijnt 2 mei voor Nintendo 3DS. Recensenten hebben echter al hun kritische blik op de game laten vallen en zijn erg tevreden met de game. World Tour krijgt op vergelijkingssite Metacritic een gemiddelde van 7,8. Hieronder een greep uit de Nederlandse en Engelse recensies (klik op de sitenaam om naar desbetreffende review te gaan):

InTheGame: 8

“De drempel om in te stappen is weliswaar behoorlijk laag, maar een beetje oefening, geduld en tijd is zeker een vereiste. Neemt echter niet weg dat het goed bestede tijd is, want Mario Golf: World Tour zet wat mij betreft de lijn van goede golfgames voort.”

XGN: 8

“Golfen mag dan niet de meest spannende sport zijn, Nintendo weet je genoeg te betrekken om alles op alles te zetten voor een hole-in-one.”

Gamer.nl: 8

“Op de typische Nintendo-manier worden de bekende elementen van golf creatief ingezet op geweldig ontworpen banen. Kleine minpunten, zoals het onhandige menusysteem, doen geen afbreuk aan een heerlijk ontspannend en uitdagend potje golf.”

VideoGamer: 8

“World Tour does nothing to advance golf games to wherever it is they need to go next – I think we can all admit the genre has become incredibly stale – but it still manages to entertain. And that, my friends, is no bad thing.”

IGN: 8,6

“Mario Golf does a great job of showing you the ropes, and the challenges and multiplayer keep you coming back.”