Mario Golf: World Tour zal op 2 mei in de Europese winkelrekken te vinden zijn, op dezelfde dag als Kirby: Triple Deluxe dus. 3DS-bezitters kunnen met die twee titels wel even vooruit dus, maar voor de echte golffanaten heeft Nintendo de DLC en Season Pass bekendgemaakt.

World Tour bevat standaard 10 omgevingen met 126 holes en een aantal personages. Middels drie DLC-pakketten kunnen echter nog 108 nieuwe holes en een paar nieuwe characters aangeschaft worden. Ieder pakket gaat voor €5,99 over de toonbank en zijn aan te schaffen via Toad’s Booth in het hoofdmenu.

Er is echter ook een Season Pass te koop voor €14,99, waardoor je toegang tot alle DLC-pakketten krijgt en bovendien ook het exclusieve personage Gold Mario vrijspeelt. En wil je de DLC eerst uitproberen voordat je hem aanschaft? Dat kan door de Trial Tournaments, waarin gratis een kleine selectie van de DLC-holes te spelen is.

Ieder DLC-pakket bevat een nieuwe course met daarop 18 holes. Bij het Mushroom Pack zit Toadette, bij het Flower Pack zit Nibbit en bij het Star Pack zit Rosalina uit Super Mario Galaxy.

Tevens is er een aantal nieuwe screenshots vrijgekomen. Bekijk ze hieronder.

mario golf world tour dlc1CMM_3DS_MarioGolfWorldTour_Char01_mediaplayer_large CMM_3DS_MarioGolfWorldTour_Char02_mediaplayer_large CMM_3DS_MarioGolfWorldTour_Char03_mediaplayer_large CMM_3DS_MarioGolfWorldTour_Course11a_mediaplayer_large-1 CMM_3DS_MarioGolfWorldTour_Course12a_mediaplayer_large CMM_3DS_MarioGolfWorldTour_Course13a_mediaplayer_large CMM_3DS_MarioGolfWorldTour_Course14a_mediaplayer_large CMM_3DS_MarioGolfWorldTour_Course15a_mediaplayer_large CMM_3DS_MarioGolfWorldTour_Course16a_mediaplayer_large CMM_3DS_MarioGolfWorldTour_Overview11b_mediaplayer_large CMM_3DS_MarioGolfWorldTour_Overview12b_mediaplayer_large CMM_3DS_MarioGolfWorldTour_Overview13b_mediaplayer_large CMM_3DS_MarioGolfWorldTour_Overview14b_mediaplayer_large CMM_3DS_MarioGolfWorldTour_Overview15b_mediaplayer_large CMM_3DS_MarioGolfWorldTour_Overview16b_mediaplayer_large
.