Nieuwe poll, nieuwe kansen! NintendoBreak heeft weer een nieuwe vraagstelling voor je, maar voordat je daarop gaat stemmen, blikken we terug op de vorige poll.

De vraag luidde Hoe kan Nintendo gered worden? en er zijn in totaal 70 stemmen uitgebracht. De resultaten waren zeer verdeeld!

  • 33% van de stemmers vindt dat Nintendo met een nieuwe console moet komen die gericht is op de hardcore gamer. Geen Wii Fit en minigamecollecties meer, maar echte games!
  • Met 31% van de stemmen ligt volgende optie niet ver achter: meer Mario- en Zelda-games uitbrengen. Als Nintendo gebruikmaakt van haar sterke gameseries, kan het bedrijf er volgens jullie zeker bovenop komen.
  • 20% van de ondervraagden denkt dat Nintendo zich meer moet richten op handhelds. Nintendo is al decennia lang heer en meester in deze categorie, dus dat moet ten volste benut worden.
  • 16% van de stemmers is van mening dat Nintendo helemaal niet gered hoeft te worden. De situatie lijkt erger dan dat hij is, ze krabbelen er heus wel weer bovenop!

 

Dan nu over naar de nieuwe poll. Stemmen kan hieronder of rechtsboven op de pagina. We zijn erg benieuwd wat jullie ervan denken! Staat jouw antwoord niet tussen de opties? Laat dan van je horen in de reacties! Bekijk ook de nieuwe polls op PlayStationBreak en XboxBreak.

[poll id=”3″]