Onlangs meldden we al dat Nintendo eigenzinnige plannen heeft voor de E3 van 2014 betreffende hun presentatie. Maar misschien heeft de Japanse spellenmaker wel meer in petto voor ons. Verschillende bronnen melden namelijk dat Nintendo nieuwe hardware zal onthullen op de gamebeurs.

Volgens IGN heeft de site van twee bronnen (een ex-Nintendo-medewerker en een werknemer van een derde partij) vernomen dat Nintendo nieuwe hardware gaat presenteren. Specifieker dan “nieuwe hardware” kon men jammer genoeg niet krijgen. Ondertussen beweert een andere werknemer van een derde partij via VideoGamer dat deze nieuwe hardware, inclusief compatible games, speelbaar zal zijn op de E3. Dit zou volgens de bron best wel eens de Fusion DS en Fusion Terminal kunnen zijn, waarover je hier meer kunt lezen.

Dit zijn natuurlijk allemaal geruchten, dus dienen ze niet voor waarheid aangenomen te worden. Bovendien in “nieuwe hardware” een heel breed begrip; dit zou een nieuwe console kunnen zijn, maar ook een vernieuwde stylus voor de 3DS. Kortom, het kan nog alle kanten op. Nintendo wil niet reageren op de geruchten, dus we zullen 10 juni (tijdens de E3) op hun Digital Event het gaan meemaken.