CoroCoro Magazine heeft de nieuwste informatie over Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire vrijgegeven door middel van scans. Gelukkig hebben andere mensen het voor ons kunnen vertalen (ons Japans is niet zo sterk) dus lees hieronder snel over alle nieuwe info en bekijk de nieuwste artwork en gameplay screenshots!

pokemon1

De legendarische Pokémon Groudon en Kyogre krijgen hun eigen soort Mega Forms. Zij kunnen namelijk veranderen naar hun Primal/Prehistoric/Primeval Form. Deze vormen lijken een omgekeerde stap te zijn, die Ancient Devolution wordt genoemd. Bekijk hier de Mega Evolutions voor Sceptile en Swampert!

 

pokemon2

Team Magma en Team Aqua maken hun terugkeer als de criminele organisaties in Omega Ruby en Alpha Sapphire. Dit is op zich geen grote verrassing, maar we hebben wel de nieuwe outfits voor de grunts en de leidinggevenden gezien op bovenstaande afbeelding.

 

pokemon3

Steven Stone, de Pokémon League Champion uit de originele Ruby & Sapphire, keert ook terug in de nieuwe games. Hij gaat achter het mysterie van de Mega Evolutions aan en bezit waarschijnlijk een Mega Charizard X, afgaande op de gameplayscreenshot die erbij geplaatst is.

 

pokemon4

De trainer models uit Pokémon Ruby en Sapphire hebben een lichte make-over gekregen, maar May en Brandon zijn nog steeds goed herkenbaar. Naast de nieuwe artwork zien we ook hoe ze er in-game uitzien op de kleine screenshots om hen heen. Om hun pols hebben ze de Mega Bangle, een nieuw item waarmee Mega Evolution in werking gezet kan worden.

 

Op de E3-presentatie van Nintendo, die op 10 juni om 18:00 plaatsvindt, zullen we ongetwijfeld meer horen en zien over Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire voor de 3DS. Wij houden je op de hoogte!