CoroCoro Magazine heeft, zoals gebruikelijk, exclusieve informatie over de nieuwste Pokémon-games en vandaag is er een hoop info naar buiten gekomen over Omega Ruby en Alpha Sapphire. Zo zijn de Mega Evolutions van Sceptile en Swampert bekendgemaakt! In onderstaande scan kan je ze bewonderen (klik op de afbeelding om een grotere versie te zien).

corocoro7141Mega Sceptile zal type Grass/Dragon worden en krijgt de ability Lightningrod, waarmee hij alle Electric-aanvallen absorbeert. Dit belooft een erg geduchte tegenstander te worden met een interessante typecombinatie!

Mega Swampert blijft net als zijn normale versie een Water/Ground-type en krijgt de ability Swift Swim, waarmee hij sneller wordt als het regent. Hierdoor zal ook Mega Swampert een extreem sterke Pokémon worden, gezien hij dan zowel supersterk als supersnel is!

Er is nog meer informatie over de nieuwe games vrijgekomen, die zullen we zo snel mogelijk coveren. Houd dus een oogje open op NintendoBreak, want er komt nog veel meer nieuwe Pokémon-info aan!