Vandaag werd de box art voor FIFA 15 onthuld op Amazon en  GAME. Hierop zien we, naast de titel en de nog voor verandering vatbare coverafbeelding, ook opmerkelijk nieuws; de Ultimate Team Legends-mode zal waarschijnlijk weer exclusief voor de Xbox-platformen verschijnen.

fifa_15_xbox_one_placeholder_art

EA heeft dit nog niet zelf bevestigd, maar vertelde eerder wel dat “bepaalde content niet op alle platformen beschikbaar zal zijn”. Tel daar bij op dat in FIFA 14 de Ultimate Team Legends-mode ook exclusief voor Xbox was, en het lijkt vrijwel zeker dat PlayStation-bezitters weer niet aan de slag kunnen met de mode.

In de Ultimate Team Legends-mode kan je legendarische spelers uit vervlogen tijden werven voor je ultieme droomteam. Enkele spelers die al bevestigd zijn: Dennis Bergkamp,Luis Figo, Ruud Gullit, Gary Lineker, Pavel Nedved, Pelé, Romario en Patrick Vieira. Ook Nederland is dus al goed vertegenwoordigd!

FIFA 15 verschijnt op 26 september voor PlayStation 3, PS4, PS Vita, Xbox 360, Xbox One, Wii, 3DS en PC. Opvallend is dat de Wii U wordt overgeslagen, maar dat de game nog wel op de Wii verschijnt. Dit jaar zal tevens het eerste sinds 2000 zijn dat de nieuwe FIFA niet meer voor de PlayStation 2 gemaakt wordt.