Er gingen zoals elk jaar wee geruchten dat Beyond Good & Evil 2 zou worden getoond op de E3, en dit jaar waren er ook sterke vermoedens voor een nieuwe Prince of Persia-game. Helaas was op de E3 van beide series geen spoor te bekennen, en volgens Yves Guillemot hoeven we die ook niet te verwachten in de nabije toekomst. In een interview met IGN zei de baas van Ubisoft namelijk het volgende:

“We are not going to stop those properties. We are going to work on them. The teams are really looking at what we can come with. I think you will really like what you see in the future. It could take some time to make sure we are really delivering what we want.”

We hoeven dus niet op een nieuw deel in deze geliefde series te rekenen binnenkort. Ubisoft gaf eerder al aan dat het Prince of Persia even in de ijskast gezet heeft omdat ze anders met hun eigen Assassin’s Creed-games concurreren. En over het moeizame ontwikkelingsproces van Beyond Good & Evil 2 willen we het liever niet hebben. Hopelijk zien we er wel meer van op de E3 van 2016?