Er is weer een nieuwe trailer voor Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire verschenen. We hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rijtje gezet.

Er zal een demo verschijnen van Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire. Hierin zie je een Mega Evolution, welke je inclusief al je verzamelde items naar de volledige game kan transferren als die uitkomt. Als je de demo elke dag speelt, zal er iets speciaals gebeuren…

primal groudon desolate land primal kyogre primordial sea

Rayquaza keert terug! De legendarische Pokémon, die volgens de legendes de strijd tussen Groudon en Kyogre tot een einde brengt, lijkt iets te maken te hebben met Mega Evolution.

Primal Groudon heeft de ability Desolate Land gekregen, een sterkere variant van Drought die ervoor zorgt dat het weer niet meer veranderd kan worden en dat Water-type aanvallen onbruikbaar zijn. Tevens kan hij de exclusieve aanval Precipice Blades, welke meerdere vijanden kan raken.

Primal Kyogre heeft de ability Primordial Sea gekregen, een sterkere variant van Drizzle die ervoor zorgt dat het weer niet meer veranderd kan worden en dat Vuur-type aanvallen onbruikbaar zijn. Tevens kan hij de exclusieve aanval Origin Pulse, welke meerdere vijanden kan raken.

mega camerupt mega sharpedo mega gallade 2

Tot slot werden er drie nieuwe Mega Evolutions aangekondigd. Camerupt, Sharpedo en Gallade hebben een nieuwe vorm gekregen en zijn hierdoor sterker geworden. Archie en Maxie, de bazen van de kwaadaardige teams Aqua en Magma, dragen de Mega Stones voor respectievelijk Sharpedo en Camerupt bij zich. Mega Camerupt heeft de ability Sheer Force, Sharpedo heeft de ability Strong Jaw en Mega Gallade heeft de ability Inner Focus.