Nintendo of Europe heeft een mooi extraatje voor Pokémon-fans onthuld. Omega Ruby en Alpha Sapphire krijgen namelijk Limited Edition Steelbooks bij de game als ze hem op de launch kopen. Je krijgt de game in de normale verpakking en de steelbook krijg je er los bij.

pokemon_omega_ruby_steelbook pokemon_alpha_sapphire_steelbook

Bij Omega Ruby staat Primal Groudon op de voorkant, bij Alpha Sapphire is het Primal Kyogre die de cover siert. Aan de binnenkant van het doosje staat een mooie artwork van de twee legendarische Pokémon die de strijd met elkaar aangaan.

De steelbooks zijn in Engeland te verkrijgen bij GAME en de officiële Nintendo UK Store. De steelbooks zullen ook in Nederland verkrijgbaar zijn volgens Nintendo.

Mensen die de Limited Edition pre-orderen bij de Nintendo UK Store krijgen overigens een figurine van respectievelijk Primal Groudon of Primal Kyogre, afhankelijk van welke game je koopt. Bij GAME krijg je deze een van deze figurines als je de game zonder steelbook pre-ordert. Tot slot krijgen mensen die de game pre-orderen bij ShopTo.net een Torchic sleutelhanger.