Walmart heeft op haar site een nieuw product toegevoegd, en niet zomaar eentje! Volgens de Amerikaanse winkelketen zou Zelda 2 voor de Wii U in het vierde kwartaal van 2014 uitkomen en gaat hij $99,99 kosten.

walmart-zelda-2

We nemen dit bericht echter niet al te serieus, om meerdere redenen. Ten eerste plaatsen winkelketens wel vaker veel te vroeg een (nog) niet-bestaand product op hun site, en ten tweede is de gegeven informatie zeer dubieus. “Zelda 2” zou de werktitel zijn, maar klinkt nog te vaag. Bovendien is de prijs veel te hoog om binnen Nintendo’s prijsbeleid te passen (tenzij het om een limited edition gaat, maar dit staat niet vermeld). Ten slotte spreken de beschrijving en de geplaatste informatie elkaar tegen. De beschrijving meldt namelijk het volgende:

“The Legend of Zelda Wii U (Working Title), a Nintendo console exclusive, is a pre-release general action game to be released in Q4 of 2014. More information is on the way! Check back soon!”

De betrouwbaarheid van dit zogenaamde lek achten we dan ook zeer laag. Sorry, Zeldafans! De witte maillots en groene mutsjes moeten nog even in de kast blijven hangen.