Langzaamaan blijft er meer info over Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire vrijkomen. Zo meldden we vorige week nog dat je in je Secret Base je eigen Gym kan bouwen, en deze week hebben we weer een nieuwe Mega-Evolutie voor je!

Ik dacht vroeger dat Metagross, een pseudo-legendary Steel/Psychic Pokémon, niet nóg vetter kon worden. Ik zat fout, zo bewijst de Mega Evolution die onlangs bekendgemaakt werd in de bovenstaande trailer. Door deze Mega Evolution krijgt hij de ability Tough Claws en gaat onder andere zijn snelheid omhoog. Hieronder nog twee screenshots om zijn awesomeheid te benadrukken.

pokemon_omega_ruby_alpha_sapphire_mega metagross 1 pokemon_omega_ruby_alpha_sapphire_mega metagross 2

 

Daarnaast werden in de trailer ook verschillende Gym Leaders uit de Hoenn-regio voorgesteld, welke allemaal bekend voorkwamen. Ook maakte Nintendo bekend dat Pokémon Amie weer terug is, net als in Pokémon X en Y. Gelukkig wist Pikachu wat leven in de brouwerij te brengen; je kan de gele muis namelijk allerlei kostuums aantrekken waardoor ze eruit ziet als een luchadore of een melkmeisje.

pokemon_omega_ruby_alpha_sapphire_2pokemon_omega_ruby_alpha_sapphire_29pokemon_omega_ruby_alpha_sapphire_7pokemon_omega_ruby_alpha_sapphire_8